Marts 2015

Dette er formentlig det korteste nyhedsbrev nogensinde fra min hånd – men bare rolig – i løbet af nogle uger kommer der et længere med masser af spændende nyt om workshops, kurser, den nye bog, m.m.

Jeg har haft vanvittig travlt de seneste måneder og har derfor ikke kunne finde tid til meget andet end min undervisning, tage mig af mine klienter og privatelever, lægge sidste hånd på den kommende Taiji, Qi Gong og meditationsbog – og komme godt i gang med mit næste projekt – “kvindebogen”.

Workshops lige rundt om hjørnet
Jeg  har en Qi Gong workshop i  morgen lørdag 21. marts fra 12.30. – 16.30 i Charlottehaven – og der er stadig pladser. Alle kan deltage og tilmelding kan foretages hér:
https://billetto.dk/da/events/workshop-i-qi-gong

untitled (1 of 1)
Workshop åndedrættet
Næste lørdag afholder jeg en fire timers workshop om åndedrættet fra 10 – 14 – og også her er der stadig pladser. Åndedrættet er vores vigtigste kilde til energi og afgiftning af kroppen. Hvordan vi trækker vejret er alt afgørende for hvordan vi fungerer og har det. Efter et lille teoretisk oplæg, vil vi arbejde med en masse øvelser til at sætte åndedrættet mere frit. Workshoppen er et must for alle der har blot en minimal interesse i eget helbred og krop. Tilmelding kan foregå her: https://billetto.dk/da/events/aandedraettet

Qi Gong og Taiji ved Charlottenlund Fort
Tirsdag morgener i maj og juni vil jeg undervise i Qi Gong og efterfølgende Taiji ved vandet i Charlottenlund. Mere info i nyhedsbrev om et par uger – men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Vifte- og stokform
Jeg har afholdt et par workshop med vifte og stokform i februar, og der har været stor begejstring for begge dele. Der kommer et par workshop til på denne side af sommeren – og alle kan være med.

Forårshilsner
Torben