Nyhedsbrev oktober 2016.3.

Nyhedsbrev oktober 2016,3.

   Dette er blot et relativt kort nyhedsbrev med info om et par meget spændende workshops her i november – et gratis åbent hus arrangement om åndedræt i samarbejde med Rygklinik Gladsaxe – og sidste nyt om mit meget omfattende Tai Chi instruktør/Tai Chi intensive som starter op ultimo januar 2017.
I mit næste nyhedsbrev i november, vil jeg bl.a. skrive lidt om mine oplevelser med netop gennemførte workshop med Rob LIberti.

12. november – Workshop Vifteform og pushhands:

Vifte:
Master Sam Tam’s vifteform består af seks dele. Den indeholder bevægelser fra Taijiformen, sværd, sabel og stokform – ligesom der er bevægelser som kan spores tilbage til de andre indre systemer – Baqua, Yingyi samt Yiquan.
Formen er interessant at arbejde med, smuk at iagttage, og bevægelserne udvikler god fleksibilitet og koordinering.
Efter fælles opvarmnings- og løsneøvelser deles deltagerne op i to grupper, hvor den ene gruppe vil blive undervist i 1. og 2. del (hvilket betyder alle kan være med!), og den anden gruppe vil der primært være fokus på 5. og 6. del og finetuning af hele formen.

Pushhands/partnerøvelser:
Sensitivitet og øget opmærksomhed vil være i højsædet sammen med evnen til at kunne mærke og udvikle ens eget center og centerlinje, og mærke hvor partnerens ditto er. derudover vil der blive undervist i at release og ekspandere ind i partnerens center.
https://billetto.dk/da/events/vifte-og-stokform-cdbde7-515ef7/tickets

15. november 18.00. – 19.30:Gratis åbent hus arrangement med fokus på åndedræt:
Er du stresset, har du dårlig ryg, har du problemer med vejrtrækningen eller vil du bare gerne have ro og balance i krop og sind, så vil træning af dit åndedræt være lige noget for dig!
Uanset hvem du er, og hvor du er i livet, kan du få noget ud af at træne dit åndedræt.
Målrettet træning med åndedrættet har en overraskende positiv effekt på humøret og det styrker sundheden og samarbejdet mellem krop og sind.
Åndedrættet er nøglen til nuet – nøglen til at mærke sig selv og mærke, hvad der foregår omkring os.
Efter et lille teoretisk oplæg, vil vi arbejde med øvelser til at sætte åndedrættet mere frit.
Til alle fremmødte på aftenen tilbydes særlige jubilæumstilbud på træning, behandling, workshop samt rabat på køb af træningsudstyr og bøger.
Undervisere Torben Bremann & Huong Le Nguyen
https://system.easypractice.net/event/bent-hus-ndedraet

19. november 10.00. – 17.00.: Kursus Kropsholdning
Det er vigtigt at vide og forstå, hvordan en god kropsholdning bør være, hvordan vi mest hensigtsmæssigt stabler og stabiliserer skelettet. Både i almindelighed, og i særdeleshed ved tilrettelæggelse og vejledning i valg af træningsøvelser.
Gennem iagttagelse af hinandens lodlinje og øvelser, skabes en større forståelse for, hvordan du får tyngdekraften til at virke for dig – og ikke imod dig. Der vil blive set på hvilke muskelområder der eventuelt er for korte, og hvilke der eventuelt er for lange. Enkelte test for muskellængder vil blive gennemgået og øvet, og du vil lære hvordan du tilrettelægger øvelsesprogrammer med afsæt i det der observeres, ligesom der opnås en bedre forudsætning for at arbejde videre på egen hånd med fokus og øvelser til bedring af egen kropsholdning.
Kurset starter med en teoretisk gennemgang af kropsholdningen med afsæt i anatomien.
http://www.denintelligentekrop.dk/kropsholdning-kursus-torben-bremann

23. november 18.00. – 21.00.: Workshop levende fødder:
Vores fødder bærer al vores vægt, og vi negligerer dem ofte fuldstændig i dagligdagen og gemmer dem væk i vores sko.
Fødderne påvirker hele resten af skelettet, og mange problemer i knæ, hofter og ryg, har sin rod i fødderne.
På denne workshop vil du få et godt indblik i hvordan dine fødder er bygget op ved først at gennemgå anatomien i foden og så følge op med en masse øvelser – bevidstgøre, udspænde, afspænde, styrke, mobilisere.
https://system.easypractice.net/event/workshop-levende-fdder

25. – 27. november: Workshop Tai Chi og Yiquan:
Et meget spændende program er i vente her. Dels vil jeg virkelig gå i dybden med op og ned øvelsen og de 5 løsneøvelser fra master Huang’s system, dels vil jeg undervise i master Sam Tam’s form, hans stokform og pushhands – og dels vil jeg for første gang nogensinde undervise i grandmaster Wang Xianng Zhai’s Yiquan system som undervist til undertegnede af master Sam Tam. Selve systemet er formløst, og du kan læse mere på nedenstående link. Og som en særlig ting, vil jeg give rabat til dem der allerede nu har tilmeldt mig mit Tai Chi intensive/Tai Chi instruktør 2017.
https://billetto.dk/da/events/workshop-taichi-og-qi-gong-0a6a8e-e53bbb

Tai Chi intensive/Tai Chi instruktør:
Efter lidt overvejelser frem og tilbage og korrespondance med “gamle elever” er jeg nu kommet frem til den form – og indhold – som mit nye og meget omfattende program med opstart ultimo januar vil indeholde.
Jeg har endnu ikke lagt en tilmeldingsmulighed op på billetto – men det er muligt at tilmelde sig direkte hos mig. Flere har spurgt til endeligt program, og det vil komme op i uge 45. grunden til at det har måtte lade vente på sig er, at det var afhængigt af deltagernes niveau (læs: helt “grønne” eller med nogle års erfaring).
Der er allerede nu kun 4 ledige pladser tilbage, og du kan herunder læse om pris og datoer:

Indhold Taiji-intensive/instruktør

Forløbet kører 6 måneder af gangen med en eksamination/test/graduering efter hvert modul.
Testen er frivillig, men er en forudsætning for godkendelse af undertegnede til at undervise i det tillærte og beståelse af 1. af de tre linjer i de 8 trigrammer.
Hvert modul og gennemført test giver yderligere tre linjer i de 8 trigrammer.
Der er 6 moduler i alt – de sidste 2 af de tre linjer vil som det ser ud for nuværende, udelukkende blive undervist til grupper bestående af 2 eller 4 deltagere.

Undervisningen og programmet er intensivt – du SKAL afsætte tid af til at træne hjemme – gerne 5 ud af 7 dage. Ellers vil du ikke kunne følge med og bestå testen, hvis det er dit ønske.
Du forpligtiger dig ikke for mere end et modul af gangen.
Program og indhold for 1. modul vil blive sat op i uge 45.

Der vil være to muligheder ved tilmelding. En basis og en udvidet.
Den udvidede mulighed er for dig der ønsker at gå endnu dybere  med din Taiji og gerne vil have en ugentlig privat session udover det meget omfattende 6 måneders program.

Hvad får du:

1. Europas mest kvalificerede undervisning på det højeste faglige niveau!
2. I alt ca. 60 timers face to face undervisning!
3. Et lille hold – maks. 8 deltagere
4. – 20 % på ALLE mine workshops, almindelige træning, behandlinger og (Huong’s
behandlinger/workshops) mens du er i gang med forløbet.
5.  - 50 % på min online undervisning (opstart februar 2017) mens du er på Taiji –
intensive

Pris Basis: 8.500,-
Early bird: Ved betaling af fuldt beløb inden 1. januar 2017, 7.500,-
(Det er også muligt at betale 2. rater af hver 4.500,-. Første rate senest 2. januar 2017.)

Pris udvidede model: 19.500,-
Early bird: Ved betaling af fuldt beløb inden 1. januar 2017, 18.000,-
(Indhold samme som basis + 24 privat sessioner – én gang om ugen under forløbet. Private sessioner SKAL tages under forløbet og kan ikke skydes eller ændres til et senere tidspunkt.
– 30 % på Qi Gong uddannelse mens du er på Taiji-intensive)
(Det er muligt at betale 3 rater af 7000,- Første rate senest 2. januar 2017.)

Weekends:
28/29 januar
17/18 juni (supervision/test/graduering

Mandage: 

30 januar
27. februar
13. marts
27. marts
10. april
24. april
8. maj
22. maj
12. juni

 

 Oktober hilsner

Torben