December 2016,1.

2001: Private teaching situation at Torbens house.

Dette blot et kort nyhedsbrev – et større et er på vej til mellem jul og nytår, hvor det færdige program for workshop og kurser for første halvår vil være sat op og klar til tilmelding.
I dette nyhedsbrev blot lidt info omkring workshop og åbent hus arrangement i januar, Tai Chi instruktør/intensive – og ny hjemmeside og navn – der udelukkende har fokus på workshop og kurser med fokus på krop og sind, for både fagfolk og lægmand.

Men først og fremmest vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul og en STOR tak til alle, der har deltaget på enten workshop, kurser, taget privatlektioner, kommet til den kontinuerlige undervisning – eller er mødt op til et foredrag eller åbent hus arrangement, gennem det år der nærmer sig sin afslutning.

Workshop:
Det kommende år vil traditionen tro byde på en række spændende workshops. Udover workshop med vifteform, pushhands, standing og Qi Gong, vil jeg afholde et par workshop med stokformen – dog kun for elever der tidligere har deltaget på workshop om stokformen, da jeg ikke har tænkt mig at undervise formen til flere og andre end dem.
Der vil komme et par af de længe lovede workshop med Taiji stick og Taiji ruler (kort stav med særligt fokus på helse aspektet og i forhold til martial art, spiraler), og jeg vil formentlig fortsætte med et par workshop med fokus på Yiquan. Men langt mere om det om godt en uges tid, hvor programmet bliver sat op.
Den absolut første workshop i det nye år afholder jeg sammen med Huong, og temaet er åndedræt. Det vil foregå lørdag 21. januar fra 10. – 13. Du kan tilmelde dig her: workshop åndedræt

Åbent hus:
I efteråret startede Huong og jeg vores gratis Åbent hus arrangementer op, og det vil vi fortsætte med i det nye år. Jeg kender temaet og datoen for det første, tirsdag 17. januar kl. 18 -19.30., og temaet er sundhedstjek.

Ny hjemmeside:
Som flere af jer ved, så har gennem en årrække afholdt rigtig mange workshop og kurser i den intelligente krops regi. Fra 2017 har jeg reduceret det til kun at omhandle to, og har i stedet i samarbejde med Huong, valgt at fortsætte i eget regi, med workshop og kurser for både lægmand og fagfolk. Hjemmesiden og dermed den part af kursus virksomheden har fået navnet det fleksible menneske og du kan få et lille preview af siden her, som er langt fra færdig endnu: http://detfleksiblemenneske.dk/

Kurser/uddannelser:
Der kommer naturligvis en ny omgang Qi Gong uddannelse samt mindst ét kursus i Tuina massage (kinesisk massage) – og så naturligvis mit meget intensive forløb – Tai Chi intensive.

Tai Chi instruktør/Tai Chi intensive:
Programmet er på plads, holdet er stort set klart, og der er i skrivende stund blot EN ledig plads. Så hvis du tænker det er noget for dig, så er det tid at melde tilbage nu. Du kan i nedenstående læse lidt om indhold – flere detaljer udelukkende ved personlig henvendelse.

Tai Chi intensive/Tai Chi instruktør:
Det bliver et super spændende og indholdsrigt program! Og der vil være en del “overraskelser” for deltagerne – men mere om det til dem.
Du kan læse lidt mere om grundstrukturen på forløbet efterfølgende:

Indhold Taiji-intensive/instruktør
Forløbet kører 6 måneder af gangen med en eksamination/test/graduering efter hvert modul.
Testen er frivillig, men er en forudsætning for godkendelse af undertegnede til at undervise i det tillærte og beståelse af 1. af de tre linjer i de 8 trigrammer.
Hvert modul og gennemført test giver yderligere tre linjer i de 8 trigrammer.
Der er 6 moduler i alt – de sidste 2 af de tre linjer vil som det ser ud for nuværende, udelukkende blive undervist til grupper bestående af 2 eller 4 deltagere.

Undervisningen og programmet er intensivt – du skal afsætte lidt tid af til at træne hjemme. Ellers vil det blive udfordrende for dig at kunne følge med og bestå testen, hvis det er dit ønske.
Du forpligtiger dig ikke for mere end et modul af gangen.
Program og indhold for 1. modul vil blive tilsendt deltagerne i uge 45.

Der vil være to muligheder ved tilmelding. En basis og en udvidet.
Den udvidede mulighed er for dig der ønsker at gå endnu dybere med din Taiji og gerne vil have en ugentlig privat session udover det meget omfattende 6 måneders program.
Hvad får du:

1. Europas mest kvalificerede undervisning på det højeste faglige niveau!
2. I alt ca. 60 timers face to face undervisning!
3. Et lille hold – maks. 8 deltagere
4. – 20 % på ALLE mine workshops, almindelige træning, behandlinger og (Huong’s
behandlinger/workshops) mens du er i gang med forløbet.
5. – 50 % på min online undervisning (opstart februar 2017) mens du er på Taiji – intensive

Pris Basis: 8.500,-
Early bird: Ved betaling af fuldt beløb inden 1. januar 2017, 7.500,-
(Det er også muligt at betale 2. rater af hver 4.500,-. Første rate senest 2. januar 2017.)

Pris udvidede model: 19.500,-
Early bird: Ved betaling af fuldt beløb inden 1. januar 2017, 18.000,-
(Indhold samme som basis + 24 privat sessioner – én gang om ugen under forløbet. Private sessioner SKAL tages under forløbet og kan ikke skydes eller ændres til et senere tidspunkt.
– 30 % på Qi Gong uddannelse mens du er på Taiji-intensive)
(Det er muligt at betale 3 rater af 7000,- Første rate senest 2. januar 2017.)

Weekends:
28/29 januar
17/18 juni (supervision/test/graduering

Mandage:
30 januar
27. februar
13. marts
27. marts
10. april
24. april
8. maj
22. maj
12. juni

Behandlinger med akupunktur, zoneterapi, kost, sundhedstjek, m.m.:
Husk at jeg fra januar 2017 igen vil begynde at behandle kontinuerligt i kinesisk medicin (akupunktur, tuina massage, zoneterapi, Qi Gong, kost, m.m.) i Rygklinik Gladsaxe.

Julehilsner

Torben