Juni 2015

 

billeder2

Dette er blot et ganske kort nyhedsbrev – et større kommer om et par uger. Vi skulle have sommer nu – men …

Ny Bog
Vejret ansporer til indendørsaktiviteter – og det er jeg faktisk ganske tilfreds med. Jeg har haft virkelig travlt med skriverier og et stødt, stigende antal af privatelever. Og så er jeg ved at lægge absolut sidste hånd på min store bog om Tai Chi, Qi Gong og Standing meditation, Dvs., opsætningen af den – manus var færdigt og afleveret i oktober … Men opsætningen – af grafikeren – faldt ikke så heldig ud, så jeg måtte ind over og rette alt til. 530 fotos kan selvfølgelig også let fejlplaceres. Men alt er ved at være klart nu – alle videoklip ligger klart på nettet – og bogen kommer ud i slutningen af august, når de fleste er hjemme igen fra ferie. Info om bogrealese og invitation til samme, følger så snart endelig dato ligger fast.

Workshops
Et tætpakket program fra vinteren og foråret er ved at være forbi. Jeg har sidste workshop på lørdag i Tai Chi – en fire timers introduktion. Der kan tilmeldes via dette link:
https://billetto.dk/da/events/tai-chi
En rigtig god mulighed for at blive introduceret til Tai Chi – og i særdeleshed master Sam Tam’s form.
Jeg har datoer på plads for samtlige workshops i efterår/vinter, men gemmer det til næste nyhedsbrev om et par uger. Men – skriv lige disse datoer bag ørerne:

2. – 4. oktober Workshop Tai Chi og Qi Gong.
Der bliver blokke med Stokform, vifteform, Sam Tam’s form – og naturligvis pushhands.

30. oktober – 1. november Qi Gonguddannelse
Jeg kan godt garantere det bliver spændende! Jeg vil undervise i ting jeg aldrig tidligere har undervist i offentligt!
Langt mere om det i næste nyhedsbrev.

Robert Peng
Og apropos Qi Gong – i næste nyhedsbrev får I mit review af hans workshop, indhold, niveau, m.m. Glæd jer. Jeg er hudløs ærlig – som altid!

Privattimer
Vanen tro benytter en del sommeren til at “tanke” op til næste undervisningssæson. Da jeg har ændret lidt i mine planer og derfor er hjemme hele sommeren – og omsider er færdig med to meget store bøger – betyder det, at jeg har plads til flere, som måtte have lyst til at lære mere og nyt – enkelt timer, halve og hele dage. Men tiderne bliver hurtigt besat, så meld derfor gerne hurtigt tilbage.

Det var alt for nu – du hører snart fra mig igen.

Torben