Februar 2016, 1.

snake creeps down

Det blev ikke til noget nyhedsbrev i januar – til gengæld kommer der to i februar. Det første et relativt kort et af slagsen. Januar var en usædvanlig travl måned for mig med planlægning af forårets workshops og færdiggørelse af kommende kvindebog, som gik i trykken 22. januar – og umiddelbart derefter rejste jeg over til Sam Tam. Mit næste nyhedsbrev vil have fokus på indholdet af den tur, som endnu engang blev en meget intens oplevelse, udfordrende fysisk og mentalt – og et møde med en lærer og udøver af de indre discipliner, hvor det synes at, “the sky is the limit”.

Kvindebog:
Jeg ved godt det måske er lidt uden for kategori her, men jeg er MEGET tilfreds med det endelige resultat af min nye bog, Kvinder – fit, feminine og fantastiske”. http://www.turbineforlaget.dk/shop/boeger-paa-vej/boeger-paa-vej/kvinder/ 
Den er som minimum efter eget bedste skøn på niveau med min forrige Tai Chi, Qi Gong og standing meditation på samme Forlag, og er spækket med faktuel viden, gode råd og vejledning om alt fra træning, kost, hormoner, søvn, meditation, klimakteriet, ældre, m.m. og du kan følge forskellige kvinders forløb og refleksioner.
Ligesom tilfældet var med Tai Chi bogen, afholder jeg reception på Kvindebogen, og som det ser ud nu, bliver det også i Charlottehaven på Østerbro, og datoen 8. marts. I næste nyhedsbrev vil du få helt præcis information omkring det.

Workshops rundt om hjørnet:
Som du allerede er klar over, er der et meget spændende forårsprogram – og der bliver ved at kome nyt til. Jeg lovede i efteråret sidste år, at jeg ville bedre til at sende små remindere omkring workshops der var aktuelle inden for den nærmeste fremtid, og det er også det primære sigte med dette nyhedsbrev. Jeg er godt klar over, at når man modtager en mail med en hulens masse workshop for de kommende seks måneder, så kan den enkelte workshop komme til at drukne lidt.
Jeg kan i øvrigt løfte sløret for, at jeg er i gang med at tilrettelægge en kontinuerlig klasse der udelukkende har fokus på standing meditation, og at jeg i lighed med Qi Gong uddannelsen, vil etablere er forløb omkring Tai Chi fra efteråret for dem med særlig interesse, og lyst, tid og vilje, til virkelig at gå i dybden med deres Tai Chi. Og ligesom det er tilfældet i Qi Gonguddannelsen, vil der være en “eksamen (graduering)” efter hver blok, hvor der først gives thumbs up, når den enkelte kan det stof der undervises i. Jeg er i gang med at gennemtænke forløbet/blokkene, men det kan sagtens tænkes, at det deles op i f. eks 1. del af Formen + tilhørende appilkationer, nogle basicpushhands øvelser og basic yielding. 2. del af formen, etc … Men du må lige væbne dig med tålmodighed og vente lidt med mere infor.

Qi Gonguddannelse:
Jeg har et afsluttende hold i begyndelsen af april som har supervision kommende weekend. Et nyt hold vil blive oprettet maj/juni. Også her, må du lige vente nogle uger med exact info om datoer og indhold.

Kalender:
13. februar:  Supervision Qi Gong uddannelse (brush up for gamle elever)

27. februar: Workshop åndedræt (10 – 14)
https://billetto.dk/da/events/aandedraettet-1f5cd6
Denne workshop holder fokus på åndedrættet, dets funktion og et væld af øvelser til at optimere dit åndedræt. Du får 90 % af din energi fra dit åndedræt, så det giver rigtig god mening at give det et særligt fokus, og det vi på denne workshop.

28. februar: Workshop grounding og sensitivitetsøvelser (13-17)
http://www.denintelligentekrop.dk/workshop-grounding-og-sensitivitet
En meget spændende workshop med forskellige øvelser – solo som partnerøvelser – til at forbedre og udvikle din evne til at grounde i en til tider hektisk hverdag, og opøve din sensitivitet, så du bliver bedre til og mere opmærksom på, dig selv, dine omgivelser og din krop.

4. – 6. marts: Workshop Taiji og Qi Gong
https://billetto.dk/da/events/workshop-taichi-og-qi-gong-0a6a8e
Jeg er i gang med finpudsning af programmet til den workshop, men jeg kan allerede godt love nu, at det bliver en lærerig og indholdsmættet workshop! Husk, at du ikke behøver at tilmelde dig hele workshoppen – du kan vælge de blokke som du synes er mest interessante.

God weekend

Torben