April 2, 2015

snake creeps down

Så kom foråret endelig og de japanske kirsebærtræer står i flor. Dette er endnu et kort nyhedsbrev af slagsen, som primært handler om upcoming workshops og lidt fra bogsiden.

Bøger:

Forlaget er stadig i gang med at opsætte Tai Chi og Qi Gongbogen, og videoerne der hører til bogen er i redigeringsprocessen, Jeg tvivler på 20. maj bliver release dag som Forlaget har skrevet på deres hjemmeside. Jeg tænker det nok snarere bliver i løbet af juni. Men ligeså snart jeg ved mere – så kommer der nyt fra min side af. Samtidig er jeg i absolut sidste fase af manus på “Kvinder – fit, femine og (u)fanatiske (det er arbejdstitlen), og skal aflevere lige rundt om hjørnet. Jeg må tilstå, at det har været en kende ambitiøst, at skrive to store bøger lige i r….. på hinanden og samtidig passe undervisning og en masse klienter/elever. Og det er ikke den sidste bog der kommer fra min hånd i år – jeg har endnu en, som jeg skal skrive henover sommeren og aflevere til efteråret. Tre bøger på et år – det fylder lidt. Og flere “eksperter” har sagt, at det har de  ikke set andre gøre. Men jeg elsker udfordringer – så det kommer til at ske og er godt på vej.
Jeg har en del planer fra efteråret/vinteren med en masse spændende workshops og kurser – bl.a. Qi Gong uddannelsen, online undervisning, fokus på det internationale marked, m.m.  Og så er det min helt klare målsætning når næste manus er sendt afsted, at jeg skal have fokus på synliggørelse og tilgængelig. I den proces jeg har været i og stadig er i relation til bøgerne, har der naturligt været ting jeg ikke kunne fokusere på. “The man who chases two rabbits catches neither“. Men det bliver et spændende efterår og vinter – det kan jeg godt love allerede nu!

Workshops og privattimer
Der går en måneds tid før du vil kunne se efterårets/vinterens workshops og kurser på hjemmesiden, så du må have tålmodighed lidt endnu. Og jeg har ændret omkring datoer for enkelte af de sidste på denne side af sommeren. De datoer der er ændret, er markeret med rødt. Hvis du ønsker at bruge noget af sommeren på at tage privattimer eller for dem af jer der underviser selv – finde inspiration og lære nyt til jeres egen undervisning kommende vinter, så er det en god ide at kontakte mig allerede nu, så vi kan finde nogle datoer. Jeg er hjemme det meste af sommeren, så der skulle være en god mulighed for det.

Tai Chi og Qi Gong ved Charlottenlund Fort Om to uger starter jeg op ved Fortet med både et Qi Gong og et Tai Chi hold. Det bliver tirsdag morgener – se oversigt længere nede.

Robert Peng
Qi Gong master Robert Peng besøger Danmark i slutningen af maj. Jeg er ikke arrangør på eventet, men jeg er inviteret med som gæst og deltager. Robert Peng har bl.a. skrevet bogen “The Master Key”  – hvor han fortæller sin egen historie om hvordan han mødte sin lærer, undervisningen, lærer/elev forholdet, giver forslag til Qi Gong øvelser, m.m. Han arbejder bl.a. med Qi Gong healing, og er en ret stor kanon flere steder i udlandet. Hvis du har lyst til at deltage, er linket til eventet her: http://www.alun.dk/shop/faa-mere-energi-samt-bedre-helbred–robert-peng-seminar-i-kbh.html

Kalender workshops:
Tai Chi og Qi Gong ved Charlottenlund Fort 5. maj – 23. juni
Qi Gong   
   7.30 – 8.15
Tai Chi        8.15 – 9.15
Privattimer 9.15 – 12.00 (aftales og betales  særskilt)
Pris: 500, – (alle 8 gange maj – juni) 300,-  (kun maj eller juni)

16. maj (10 – 14) Skulderbæltet
Skulderbæltet og skulder leddene består af seks knogler: De to kraveben, de to skulderblade og de to overarmsknogler samt derudover brystbenet som forbinder området til brystkassen. Hver gang vi bevæger vores arme eller skulderområdet, foregår det i et kompliceret sammenspil mellem led forbindelserne og musklerne. Og enhver ubalance i én struktur et sted – påvirker strukturerne alle steder. Pris: 399,- http://www.denintelligentekrop.dk/workshop-skulderbaeltet )

23. maj Vifte- og stokkeform (10 – 12.30 og 12.30 – 15.00)
For anden gang underviser jeg i både vifte- og stokform i Danmark. Dem der har været med de to forrige gange har været meget begejstrede. Selvom du ikke har prøvet det før, kan du sagtens være med, da jeg vil tage hensyn til både helt nye elever samt naturligvis også dem der har været med tidligere. Der undervises i to selvstændige blokke i henholdsvis vifte- og stokform, så det er muligt blot at melde sig til den ene. Hver blok koster 275,- begge blokke 450,- https://billetto.dk/events/vifte-stokform

6. juni (10 – 14) Tai Chi
På denne introworkshop får du mulighed for at prøve hvad Tai Chi egentlig er – fri for mysticisme o.l. Der undervises i de grundliggende principper, hvor du bl.a. lærer at få kroppen til at fungere som en helhed, fra føddernes kontakt til underlaget op gennem en afspændt krop helt ud til fingerspidserne. Du vil lære hvad det vil sige, at bruge kroppen “effortlessly” – ubesværet. Pris: 399,- http://www.denintelligentekrop.dk/workshop-tai-chi

20. juni (12.30 – 16.30) Tai Chi
På denne introworkshop får du mulighed for at prøve hvad Tai Chi egentlig er – fri for mysticisme o.l. Der undervises i de grundliggende principper, hvor du bl.a. lærer at få kroppen til at fungere som en helhed, fra føddernes kontakt til underlaget op gennem en afspændt krop helt ud til fingerspidserne. Du vil lære hvad det vil sige, at bruge kroppen “effortlessly” – ubesværet. Pris: 299,- https://billetto.dk/events/tai-chi

 

Fortsat godt forår
Torben