Februar 2019

Nyhedsbrev februar 2019. 1.

   Jeg håber alle kom godt ind i det nye år. Undervisningen er godt i gang og årets første workshop er vel afholdt med et flot deltagerantal.
Dette nyhedsbrev vil primært indeholde en kalderoversigt frem til sommer, da jeg ved at flere gerne vil kunne tilrettelægge i god tid. Derudover en reminder om den meget spændende workshop med Howard fra Taiwan første weekend i marts samt muligheden for privattimer med ham.

To helt nye ting jeg har på tapetet denne gang er, at jeg begynder at undervise i Yangstilens traditionelle Sabelform og – på opfordring fra flere både i Danmark, Sverige og Norge – opstarter undervisning ca. hver 6 – 7 lørdag i Sam Tam´s Taijiform, standing og enkelte af hans partnerøvelser, for at imødekomme et ønske fra dem der ikke har mulighed for at deltage i den ugentlige kontinuerlige undervisning, men gerne vil have mulighed for at udvikle og fortsætte med at lære samt finetune. 

Mht. Howard´s workshop er der i skrivende stund blot 6 ledige pladser tilbage. Husk det også er muligt at booke private sessioner. Så meld gerne hurtigt tilbage. 
Til årets sommerlejr er tilmeldingerne også godt i gang, og der er i skrivende stund 8 ledige pladser tilbage. Så en tilbagemelding og/eller tilmelding her, skal nok heller ikke vente længe på sig. Der er foreløbig signed 5 op fra udlandet, og der vil komme flere.

I forrige weekend var jeg igen i studiet og optage mere til mit internetbaserede undervisningsprogram i Taiji, Qi Gong og standing meditation – exploringtaiji.com. Der kommer hele tiden flere subscribers til – fra udlandet. De danske tilmeldinger går det mere sløjt med, hvilket er ærgerligt. I al beskedenhed – baseret på mit kendskab til andre udbydere og tilbagemeldingerne fra dem der er tilmeldt – så er det et topprofessionelt undervisningsprogram med ekstremt meget value for money, og der eksisterer ikke noget i samme liga på nettet. Det er samtidig en rigtig god mulighed for dem der ikke har adgang til kontinuerlig undervisning, ligesom det er et rigtig godt supplement til dem der allerede går hos mig og/eller Susan eller Martin til undervisning. Videoerne er filmet i topkvalitet med klare og tydelige forklaringer og demonstrationer af det der undervises i. Og – du kan se dem hvor og hvornår du vil – ligeså mange gange du vil. Tilmeldingsmulighederne er flere – du kan prøve en enkelt måned, signe op for 3, 6 eller 12 måneder. Du kan få et lille smugkig her

Jeg har tidligere skrevet at flere og flere fra udlandet kommer for at modtage undervisning privat. Enten én til én eller to eller flere. Samtidig skal jeg undervise en del i udlandet i foråret og sommer, endnu en tur til Sam Tam og senere Taiwan, så programmet og kalenderen begynder at fylde op. Hvis du ønsker at modtage undervisning eller supervision én til én eller som en lille gruppe – så kontakt mig.

Mit Taiji intensive hold var først i januar til eksamen på modul 4 – og alle bestod! Jeg er stolt over deres udvikling og deres kunnen, og taknemmelig for deres engagement. De er alle kompetente til at undervise i det de har været igennem og er blevet eksamineret i. Lige rundt om hjørnet vil de fremgå af min hjemmeside. Modul 5 starter op i maj.
Flere har de sidste par år spurgt til om jeg udbyder flere af den slags forløb. Det gør jeg – ét til. Men først i 2020. Og de to forløb bliver de eneste af sin slags fra min side af. Ingen “masseproduktion” her. Men læren, viden og færdigheder, så det danske publikum kan få det de fortjener når de tilmelder sig et hold i Taiji – kompetente lærere. Det er der nemlig i skrivende stund ikke mange af i Danmark. Der er undervisere – men ikke mange kompetente lærere:

“To become a teacher – you have to be a student first”.


I den følgende kalenderoversigt kan du blot trykke på de respektive link for enten at læse mere om indhold eller tilmelde dig.
 

2.-3. marts: Workshop med Huai Hsiang Wang (Howard) fra Taipei

10. marts: Workshop Standing meditation og Qi Gong

16. marts: Workshop Sabel Form 1 og partnerwork

17. marts: Workshop Taijiform – master Sam Tam’s Form – standing og basis pushhandspatterns

24. marts: Workshop Master Huang Xingxian’s egenTaijiform

13. april: Workshop Standing meditation og Taijiruler

28. april: Workshop Taijiform – master Sam Tam’s Form – standing og basis pushhandspatterns

4.-5. maj: Kursus Tuinamassage – fokus på nakke, skuldre og arme

1. juni: Workshop Sabel Form 2 og partnerwork

2. juni: Workshop Taijiform – master Sam Tam’s Form – standing og basis pushhandspatterns

29. juni – 7 juli: Sommerlejr

Februar hilsner

Torben