Oktober 2017

Jeg lovede i sidste uge, at et større nyhedsbrev var på vej – og det er det stadig, men du må vente lidt endnu … Kalenderen har været fyldt til bristepunktet med både workshops og intensiv træning for min gruppe på Taijiintensive/instruktør samt elever fra udlandet.
I kommende nyhedsbrev vil jeg gerne fortælle dig lidt om de mange spændende ting der sker i 2018 – bl.a. mine to HELT NYE linjer på Qi Gong uddannelse (en yin og en yang blok), muligheden for at tilmelde sig mit nye (og sidste) Taijiintensive/instruktør med opstart marts/april 2018, de nye Taiji- og Qi Gongkurser målrettet sundhedspersonale, som ønsker at inddrage begge dele i deres tilbud til klienter og patienter. (Der er efterhånden meget evidens for, at ikke mindst Taiji har lige så god – oftest bedre – effekt end f. eks fysioterapi, akupunktur, massage og kiropraktik i forhold til lidelser som gigt, parkinson, stressrelaterede lidelser, muskelsmerter og meget mere).
Du vil også kunne læse lidt om hvordan det er Dansk Center for Taiji og Qi Gong’s vision, at være landsdækkende med instruktører og undervisere i 2020, så alle uanset bopæl i Danmark får mulighed for at modtage kvalificeret undervisning. Og – så vil der være spændende nyt fra klinik og workshopsiden, hvor slører for et nyt koncept med en årlig abonnementsordning, vil blive løftet.
Her og nu, vil jeg blot minde dig om nedenstående workshops, som er aktuelle indenfor de næste par uger.

Særlig tilbud til undervisere!! Jeg har et ganske særligt tilbud til undervisere de næste uger. Min meget populære – og store – bog om Tai Chi, Qi Gong og standing meditation står efterhånden på mange udøveres boghylde eller ligger på natbordet ved siden af sengen. Hvis du gerne vil tilbyde bogen til dine elever, har jeg en særlig pris til dig. Kontakt mig og hør mere!

Huong afholdt sin første workshop i Vifteform forrige weekend – med succes. Hun afholder en mindre workshop/træning kommende torsdag, og det er muligt for ALLE at deltage. Du kan se dato og tid under workshops. (Hvis ikke der står andet ud for den enkelte workshop, så er det mig selv der underviser).

Workshops oktober/november:
26. oktober 17.00. – 18.30 Træning Vifteform (Huong underviser)
28. oktober 10.00. – 14.00:  Workshop bækken, lænd og hofte – særligt fokus på iliopsoas (Huong og jeg underviser)
29. oktober 10.00 – 14.00: Workshop Stokform m. partnerøvelser
19. november 10.00. – 14.00: Standing meditation og åndedræt
2. – 3. december 10.00. – 17.00 Tuinamassage

Du kan læse meget mere om indhold på de forskellige workshops ved at følge linkene under hver enkelt. Hold øje med din mailboks – der kommer et større nyhedsbrev i næste uge.

Torben