Nyhedsbrev august 2018

                                                                                          

   Jeg håber alle har haft en fantastisk sommer! Vejret har været enestående – nogen synes måske endda til tider for varmt.
Jeg afsluttede min undervisningssæson med den efterhånden traditionelle sommerlejr, og det var fantastisk gode og lærerige 8 dage. Undervisningen var intens, deltagerne var engagerede – og i pauserne var der både plads til faglig snak om Taiji og Qi Gong og almindelig hyggesnak. En del af undervisningen foregik på engelsk, da der også i år, var deltagere fra udlandet.
Det er muligt jeg næste år flytter sommerlejren til udlandet da flere og flere har ytret ønske om at jeg afholder den centralt i Europa. Jeg vil træffe beslutning om det inden nytår, så dem der har et ønske om at deltage, har god tid til at arrangere i forhold til ferie, o.a.

                                                             (Cara overvågede undervisningen til årets sommerlejr)

På det personlige plan er der sket flere spændende ting henover forår og sommer i relation til egen udvikling. De ting jeg lærte og/eller fik finpudset i Taiwan er integreret. Samtidig husker du måske fra et af de forrige nyhedsbreve, at en af de de “nye” unge mestre – Liang De Hua var i København og afgive en workshop. Han har sidenhen ved flere lejligheder offentligt fremhævet den danske gruppes høje niveau og positive tilgang til at lære nyt, og har desuden rost undertegnedes færdigheder og niveau af internal. Han kommer formentlig til Danmark igen i forsommeren 2019.
For de lidt mere nørdede Taiji entusiaster, så har den måske nok mest kendte af de “nye” yngre mestre – Adam Mizner – besøgt Master Sam Tam i juli måned med ønske om at begynde at lære fra ham.
Jeg var personligt lidt spændt på hvordan udfaldet af deres møde ville være, da Adam ifølge de mange videoer han poster og de store workshops han afgiver, ser ud til at have et højt niveau. Det har han sikket også – men intet i forhold til Master Sam Tam!
Som Sam Tam sagde til mig i telefon for et par uger siden, frit oversat:
“Adam er ikke i nærheden af dit niveau. Du har mere internal power, og din yielding og sensitivitet er langt bedre. Nu må du se at komme mere ud i Europa og USA og afgive workshops”

Ovenstående hændelser har medført en markant stigning i antallet af elever fra udlandet der ønsker at komme at lære personligt samt ekstra mange har signed up til det internationale, webbaserede undervisningsprogram, jeg søsatte for knap et år siden – exploringtaiji.com
Det betyder formentlig også, at mit næste intensive hold/instruktør bliver af et mere internationalt tilsnit, så der med tiden kan åbnes filialer forskellige steder i udlandet. Store planer og en spændende tid forude.
Næste opstart af intensive for nye deltagere bliver primo 2019.

Dette nyhedsbrev har primært fokus på den kontinuerlige undervisning, hvor sæsonen begynder igen første uge i september. Derudover en liste over de workshops jeg afholder på denne side af jul, hvilket er langt færre end jeg plejer. Det skyldes at min hoved fokus vil være på de udenlandske elever der kommer – samt mit intensive hold der skal i gang med modul 4 – og så de elever der virkelig vil lære og ved hvad kvalitet er.

Fortløbende undervisning:
I år vil der være undervisning to gange om ugen – tirsdag og torsdag fra 18 – 20.
Torsdag underviser jeg selv, og det er kun muligt at deltage for øvede elever.
Tirsdag vil det være to af mine senior elever – Susan og Martin – der tager undervisningen, og jeg kommer selv og underviser ca. en gang om måneden. Susan og Martin er en del af mit intensive forløb, og har begge gennem en årrække trænet flittigt, deltaget på mange workshops i undertegnedes regi, taget mange privattimer m.m.
De er begge yderst kompetente, og har et helt andet niveau end hvad der ellers tilbydes derude.

Undervisningstider, sted og pris, er som følger:
Tirsdage: 18:00. – 19:00: Wuji standing meditation og Qi Gong
Tirsdage: 19:00.- 20:00: Taiji – begyndere/let øvede
Torsdage: 18:00. – 19.00: Taiji – Sam Tam’s Form/sværdform/m.m.). Kun øvede elever)
Torsdage: 19:00. – 20.00: Partnerøvelser (kun øvede elever)

Sted:
Tirsdag:
Rygklinik Gladsaxe, Vandtårnsvej 76, 2860 Søborg
Torsdag:
Gladsaxe Sportshal, Vandtårnsvej 55 (B-lokalet, 1.sal), 2860 Søborg.

Nye elever kan komme fortløbende. I september og januar er du velkommen til at deltage i en gratis prøvetime. Resten af året er det kun muligt efter aftale.

Priser:
– 1 måned: Én gang om ugen: 400,- (2 gange om ugen: 500,-)
– 3 måneder: Én gang om ugen: 1000,- (2 gange om ugen 1200,-)
– 6 måneder: Én gang om ugen1800,- (2 gange om ugen 2100,-)
– 1 måned + 2 privattimer 1400,-
– 3 måneder + 6 privat timer: 2995,-
– Derudover privatundervisning efter aftale.

Al betaling skal ske forud ved bankoverførsel eller kontant ved første fremmøde.
Regnnr: 4420
Kontonr: 3332019171

Workshops:
Programmet er på plads – og som sagt en del mindre end det plejer. Det er formentlig en tendens jeg vil fortsætte – altså skære ned, og koncentrere mig om de elever/lærere der virkelig vil lære:

23. september 10 – 14: Standing meditation og Yiquan
6. oktober 10 – 14: Stokform
3. – 4. november: Tuinamassage – basismodul, teori og 4 grundgreb
11. november 10 – 14: Vifteform
25. november 10 – 14: Standing meditation og Qi Gong

Interview:
I maj måned afgav jeg et mere end to timers interview om Taiji og Qi Gong. De første afsnit kan du se her:
interview

Exploringtaiji.com
Flere og flere fra udlandet har tilmeldt sig mit undervisningsprogram. Men der er stadig for få fra Danmark der har. Lidt ærgerligt, i det undervisningen foregår på et let forståeligt engelsk, instruktionerne er tydelige og letforståelige – og det er et program med meget value for money. Og så kan du få adgang til det fra alle steder i verden. I maj måned filmede vi endnu engang, og denne gang var der fokus på bl.a. flere Qi Gong set og Standing meditation.
Du kan få et lille indblik i programmet ved at trykke her.

Sensommer hilsner

Torben