Nyhedsbrev juni 2017

taichibog

Netop trådt indad døren efter endnu en uforglemmelig tur til master Sam Tam! I kommende nyhedsbrev, vil jeg skrive lidt mere om den tur – hvad der var fokus på, og hvad jeg særligt fik ud af den. Dette – korte – nyhedsbrev omhandler særligt mit internationale undervisningsprogram som nu er tilgængeligt, kommende weekends workshop med Qi Gong master Robert Peng – og så næste måneds sommerlejr.

Exploringtaiji:

Mit undervisningsprogram exploringtaiji er endelig i luften, og du har mulighed for at tilmelde dig. Det er et omfattende, dybdegående program, stoppet med instruktive videoer, som du kan se og gense uanset hvor du er, og så ofte du vil. Det giver en særlig mulighed for dem der ikke har adgang til undervisning direkte pga. afstanden – men også en rigtig god mulighed for dem der ønsker at stikke dybere i forståelse og udvikling af deres Tai Chi. Udover Tai Chi indeholder programmet en del Qi Gong, naturligvis Standing meditation – ligesom forskellige øvelser til optimeret kropsbrug indgår. Der er flere muligheder for at tilmelde sig, som du kan se her.

Qi Gong master Robert Peng:

Kommende weekend samt efterfølgende mandag er der workshop med Robert Peng. Søndag og mandag, hvor der er fokus på behandlingsformen Qi Gong healing er udsolgt, men der er stadig få billetter tilbage til fredag aften og/eller fredag + lørdag. Det er min fornemmelse, at det kan være sidste gang han gæster Danmark, så hvis du har mulighed for at deltage, synes jeg det er det værd. Huong og Jeg deltager selv både fredag og lørdag. Du kan tilmelde dig workshoppen her.

Sommerlejr 1. – 9. juli:
Som du ved afholder jeg igen i år sommerlejr hjemme i privaten, og pladserne er gradvist ved at blive fyldt op. Det er et spændende program, som jeg ikke vil gå i detaljer med her – men du kan læse mere om det via nedenstående link, hvor du også kan se de forskellige tilmeldingsmuligheder. Tøv ikke med at ringe til mig, hvis du har spørgsmål. Du kan læse mere om indhold og tilmeldingsmuligheder her.

Junihilsner,
Torben